Post by granefmecartu on Mar 14, 2022 10:51:24 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк золото ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
Я не смердив ковбасою, гра може бути настільки гарною, це найкраща гра, яка мені подобається. але я хотів би, щоб був командний режим, якщо ви можете додати командний режим!
Мені сподобалася ця гра, але це дуже засмучує, коли ти намагаєшся оживити, а реклама така довга, що ти все одно зазнаєш невдачі, як... дратує.
Весела гра занадто багато реклами
Головний
Найкраща гра, але такого ж рівня
Лаг відставання та ще більше відставання. Виправте свою гру.
Я дуже люблю цю гру, щоб не брехати. Причина, чому я ставлю цьому 4 зірки, полягає в тому, що люди/боти токсичні та начебто танцюють на вас. Загалом, це чудова гра. Продовжуйте працювати!😄 Редагувати: так само, і я маю на увазі ДУЖЕ, як коли він почав набирати популярність, він збився, і я потрапив на екран завантаження, чомусь ковбаса була трикутником. Коли він завантажив гру, мене відштовхнуло. Якщо вам це спадає на думку, просто повідомте виробникам.
Я ставлю цьому чотири зірки, тому що в ньому багато доповнень і що ШІ танцює на вас
Єдине, що мені не подобається, це відсутність режиму заручників. Це було б дуже веселим доповненням до гри
Вона продовжує давати збої і не перестане вигнати мене відразу, коли я почав грати, тому я зробив одну зірку, тому краще нехай це припиниться, або я скажу всім видалити цю гру, щоб мій персонаж перетворився на трикутник у грі, тому виправте всі помилки, або я більше ніколи не буду грати в божевільні лабораторні ігри
Щойно ви переходите на наступний рівень, завжди з’являється доповнення, і це дуже дратує 😡
Він завжди зависає в кінці під час боротьби з останнім великим суперником, і я не можу рухатися, тому я не можу грати, і я не можу вийти з гри або перезапустити, я повинен покинути гру, ця гра сміття
Ця гра дійсно гальмує, і в ній занадто багато реклами.
Для мене ця гра була дуже затримкою, я ледве бачив, що відбувається, і це відбувалося щоразу, коли я входив у гру
Це класна гра, з якою можна битися
Час війни ковбас з грою під назвою sausage wars.io
Ця гра чудова, тому що ви можете вибирати скіни.
Ця гра весела і дуже весела, ми можемо налаштувати свого персонажа, і ми повинні розбити всіх гравців, щоб виграти ця гра чудова
Ну, я б хотів оцінити ігровий процес, але я не можу грати в гру. Початковий екран завжди заплутався, і коли я проходжу через це, персонажі — це просто глюкі багатокутники, які не можуть рухатися.
Весело, як описано. Але дозвольте мені видалити рекламу.
Загалом, це дуже добре, без збоїв чи помилок, і гра дуже весела, але іноді люди використовують коди, щоб збити гру, щоб ви програли 😀🤗
Багато реклами НО круто
Дуже хороша гра Є реклама щоразу, але це нормально
Це чудова гра, але я б хотів, щоб ваша єдина атака була не ударом головою
Дуже добре, і я думаю, що йому не потрібен Wi-Fi, але мені подобається камера остаточного вбивства і те, як вона проходить у повільному темпі, і вона, як і інші ігри, в які я граю, я на рівні 2456, я ніколи не припиняю грати, я граю 24\7, але дуже багато реклами, але роби набагато більше оновлень, як-от нова арена, рідкісні та легендарні персонажі, і створюй режим гри, щоб отримувати більше монет і вбивств. Я хотів би написати більше, але я відпочиваю, тому збираюся грати зараз, до побачення
Kitchen Scramble: Cooking Game ব্যাজ qub
Це одна з найгірших ігор, в які я коли-небудь грав. Люди не справжні, і як, до біса, ви можете впізнати когось, хто перебуває з території острова чи океанічної країни, де не дуже багато послуг, і все це боти, оскільки вони дуже повільні, а імена супер фейк, як Роуз або Джон, хто б називався публічним іменем, і, звичайно, вони продовжують орієнтуватися, і ця гра легко стає нудною. Вони, безперечно, правильно зробили Sausage Run, але їм надто лінь, щоб отримати цей
Це мила гра. Мені це подобається. я рекомендую це.
Це найгірша гра, яку я коли-небудь грав у забагато реклами, забагато збоїв та іншого, якщо ви не виправите їх, я не дам цій грі 5 зірок, до речі, вся ваша гра відстойна
Це збої ботів і досить швидко набридає
Я ставлю цьому 3 зірки, тому що це трохи несправедливо, коли ти вдарив бота, вони всі кинуться за вами, це несправедливо, і коли ти помреш, їм подобається танцювати на тобі XD (редактор: це не так смішно, це дражнить), але в цілому мені подобається ця гра Сподіваюся, буде оновлено! У всякому разі, це все, що я маю сказати.
Це нерозумно
Sausage Wars.io Arkády jhjk
Це хороша гра, але є багато або додайте, і всі NPC, або бот, підуть вам
Весела офлайн-гра
Непогано
😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 Я думаю, 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 набагато більше того, що ви шукаєте зробити в 0 для власного дому 🏡 і чудова ідея 💡 і ви повинні переконатися, що ви 3 маєте трохи місця, а місце, куди ви хочете піти, було трохи складнішим для вашої родини 👪, яке ви можете 🥫 для потреби вашого бізнесу від бізнес-магазину 🏬 і ваш Інтернет 🕸 дуже важливий, і ви можете створити свій власний бізнес і свій бізнес
Sausage Wars.io Аркади aghi
Si los liveles fueron mas grandes
занадто багато реклами, реклами весь час