Post by granefmecartu on Mar 14, 2022 11:00:30 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drive and Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drive and Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar kaynağı artırır ▞▞▞
▞▞▞ Drive and Park 2022 version ▞▞▞
gerçekten iyi hiç gecikme yok ve neredeyse hiç reklam yok ve özel bilgi istemiyor Ben değerlendiriyorum ☆☆☆☆☆ yıldızlar çok iyi bu oyunu indirmenizi öneririm çok sakinleştirici ve huzurlu stresli değil ve gaz sakin müzik
Bu iyi bir oyun ama ÇOK FAZLA var, bunun "tamam" bir zaman öldürücü olduğunu ekliyor.
Her reklam aldığımda oyunu seviyorum, istemiyorum X düğmesini hemen alıyorum ve bunun dışında herhangi bir aksaklık ya da başka bir şey yok. Bu sadece normal bir oyun ve tavsiye ederim
Bu, üzgün veya sıkıldığınızda oynamak için harika bir oyun çünkü harika bir zaman öldürücü ve sakinleşmenize yardımcı olacak bu oyun alabileceğiniz en iyi oyun 😎😎😎😎Ben kesinlikle 😍😘bu oyun !
harika ama her seviyeyi bitirdiğimde reklamlar geliyor BUNU SEVİYORUM!!!!!!!!!!!!
Oyunun kendisi eğlenceli ama çok fazla reklam ve reklamlar çok uzun! Kaldırılıyor!
Gerçektende çok iyi bir oyun Size de tavsiye ederim bu oyun 5000 puan hak ediyor
eğlenceli ama bazen gerçekten zor ama yine de eğlenceli ve harika lütfen bunun sizin için yararlı olduğunu söyleyin ve oyun bu oyun harika oyunlar listemde ve ilk 100'de yer alıyor ki bu şans eseri ilk 1000 veya 10000'de değil veya 100000'de bunun çok olduğunu biliyorum ama sorun değil çünkü herkes aynı değil hepsi bir şekilde benzersiz hepsini okuduğunuz için teşekkürler çünkü çok önemli ilginç bir şey ama çok uzun ve eğer hepsini okursanız en kibar en tatlı peep
Bu oyunu oynamaya devam etmek için her dakika veya daha az eklemeleri izlemelisiniz. Bu yüzden insanlar oyun almıyor. Ekleme miktarını ölçün.
hsjsk
oyun güzel amaum
Oynadığım en iyi ve sürükleyici oyun herkese tavsiye ederim
n hiç oyunlar güzel değil ya bir tane ya çünkü dolmuyor ya
Bu oyun çok eğlenceli reklam bağımlılık yapıyor Bu oyunları oynamayı seviyorum, çok zorlayıcı ve eğlenceli
Onu seviyorum çünkü pek çok reklam için değil ve tüm dünyadaki en iyi oyun, arabanızı çarpmadan araba sürebilir ve park edebilir misiniz Arabaları seviyorum ve arabalar gerçek hayatta hızlı gittiğinde onu seviyorum ve eğleniyorum. gerçek hayatta arabalarda hızlı giderken eğlenin çarptığınızda onlar reklam yok bu rahatlatıcı bir oyun şimdiye kadarki en iyi parker olacak mısın tüm dünyadaki ve tüm evrendeki en iyi oyuncu musun
Sıkıcı oyun biraz ama yinede güzel.
Güzel bir oyun ama ilkmda biraz zordu alıştım. Çok güzel.oyun süper herkese tavsiye ederim
5 para etmez
Sorun değil ve biraz eğlenceli. İyi bir zamanlamaya ihtiyacın var ama benim için biraz fazla tekrar oldu. Reklamlar biraz can sıkıcı.. Mesela fazladan bir araba için reklam izlememeye karar verdiğinizde, yine de size bir reklam veriyorlar, sadece bonus araba lol olmadan.
Üzgünüm ama çok fazla reklamın yolu var ve can sıkıcı olan tek iyi düşünce seviye
Reklamlar son derece can sıkıcı. Yaptığın her küçük şeyden sonra reklam. Bu oyunu yaklaşık 30 dakika önce aldım ve zaten kaldırıyorum.Belki çok fazla reklamla dururlar ve iyi bir araba talep etmeye çalıştığınız zaman, bu kadar kötü olmaz. Ayrıca bazı böcekleri farkettim? Bir üst üste birkaç mükemmel alırsanız, arabamın görünüşte boş bir park alanında bir şeye çarptı, arabamın içine girmesini engelliyor.
Oyun aslında eğlenceli ve daha çok oynardım, ancak 30 saniyelik reklam (atlayamazsınız, ekleyebilir miyim) gerçekten oyunu her açtığımda bir kereden fazla oynamayı gerçekten engelliyor. Ne yazık ki, geliştirici bir şekilde para kazanmak zorunda. Her koşu arasında 30 saniye bekleyecek sabrınız varsa harika bir oyun.
Çok güzel reklam ama arada Bi oyun çıkmasa keşke
oyun çok güzel ve dahası intarnetsiz bundan sonra oyuna pro oyun başlayacak.
aynı arabalar ark arkaya gelip Duruyor çok kötü
çok güzel tavsiye ederim 10 numara 5 yıldız 😘
Drive and Park شبیهسازی fon
cok kotu 1 oyundan sonra furduruluyor
oyun çok güzel bence sizde en güzel oyunlar voddo ve sygames
"Reklamsız" sekmesi kesinlikle OYUN SIRASINDA EKRANDA OLMAYAN, OYUNU OYNAMANIZI ENGELLEYEN bir yere yerleştirilebilir. Bu zor satış.
Oxford Spanish Dictionary Βιβλία και αναφορές rgnz
Fena değil ama çok fazla reklam var. Paraya ihtiyacın olduğunu anlıyorum ama bu çok fazla. Ve başka bir oyun modu veya görevler veya bunun gibi bir şey yapmalısınız.
Arabaları biraz daha hızlı yapamazsınız. Afederasyon 200 le araba park edemem ben hızlarını düşürün ama ne oynuyoruz amk
Drive and Park સિમ્યુલેશન xhx
Hedefte başarısız olsanız bile küçük kazançlar olmalıdır. İlerleyebilmek için 10 mükemmel park yerinin hepsini yapmam gereken bir seviyede sıkışıp kaldım.
Eğlenceli olduğu için beş yıldız verdim ve ayrıca oldukça kolay ama kolay değil ve aynı zamanda zor ama zor değil, iyi bir oyun çünkü benim için bir tür meydan okuma gibi ve bence küçük zorluklar benim için eğlenceli çünkü Biraz, hatta büyük bir meydan okumayı seviyorum, bu yüzden bu oyunu seviyorum çünkü biraz zorlu! 😎
sinir kirizi gecirdin orusbucocuklari
Tüm değerlendirmeleri okuduktan ve oyunu kendim oynadıktan sonra, bir süre sonra bu oyunu sıkıcı düşünürdüm. İlk aşağı indirdiğimde uygulamayı yüklediğinde eğlenceliydi ve eğlenceli ve sonra her birkaç dakikada bir tüm reklamlardan bıktım. Reklamların veya sıkıcı oyunların keyfini çıkarmazsanız, bu oyunu indirmemenizi düşünürdüm. Sabitlemeyi önerdiğim tek şey reklam sorunudur, ancak aksi takdirde bu iyi bir oyundur.
Korkunç miktarda reklam, ancak internet erişimi kısıtlandığında çok zevkli bir oyun.
Çok iyi yeni baladım 2 arkadaşından bu oyunu gördüm.
Eh, süper eğlenceli ve rahatlatıcı ama en büyük sorun şu ki, birçok reklam var ve bu düzeltilirse çok fazla 5 yıldız puanı alacaksınız ve genel olarak oyun mağazasındaki en rahatlatıcı oyunlardan biri ama reklamları axept ediyorum. üzgünüm sadece 2 yıldız vermek zorunda kalacaktı ................
her 20 saniyelik bi reklam can sıkıcı
oynaması eğlenceli ama kilitleniyor, kaldırıldı ve yeniden yüklendi tüm ilerlemeler tekrar kilitlendi. Bu sorun olmasaydı 4 ila 5 yıldız olurdu.
bir yere varmak zor. 12. seviyeye kadar 6 arabam vardı. Eğer bir denek iseniz bu iyi bir oyundur. / oyunun fikrini seviyorum
Çok fazla reklam. Bana bir reklam izleyerek bir şey alma seçeneği vermeyi bırak ve sonra ben reddettiğimde yine de bana bir reklam ver.
Her oyunda reklamlardan hoşlanıyorsanız, bu oyun tam size göre. Diğer oyunlar için çok fazla 30 saniyelik reklam veya 3 doları ücretsiz ödeyin. 1 saat sonra kaldırıldı.
fazla guzel degil
mal gibi oyun
Bu oyun harika, eğlenceli, zorlu ve oynamaya devam etmem için beni çıldırtıyor! Oyunu sev.