Post by granefmecartu on Mar 14, 2022 11:24:44 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fifth Edition Character Sheet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fifth Edition Character Sheet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Fifth Edition Character Sheet 2022 version ▞▞▞
OBJATÉ ARCANUM?!?! Zatiaľ s touto aplikáciou nemám veľa skúseností, ale pokúsil som sa previesť svoj papierový počítač na túto aplikáciu a okamžite som zistil problém. Kde je obsah Unearthed Arcanum? Na papieri mám Shield Mastery (ktorý JE v tejto aplikácii) aj Blade Mastery (čo NIE JE ani možnosť). Existuje nejaký spôsob, ako sa k nemu dostať? Kvôli tomuto prehliadnutiu nemôžem použiť túto aplikáciu pre môj primárny 5E počítač. Takže, kým sa nepridá UA, je to odo mňa 2 🌟🌟 hodnotenie.
Aplikácia je skutočne skvelá, 2 hviezdičky, pretože štatistické bonusy nie sú v súlade s oficiálnymi informáciami a pretože neexistuje žiadne manuálne vyrovnávanie, takže si na to MUSÍTE zakúpiť prémiu.
Najlepší hárok s postavami iv, ktorý sme doteraz našli.Slušná pomôcka na vytváranie postavy. Dalo by sa použiť spôsob pridávania výkonov udelených DM, v súčasnosti musíte výkon zadať a upraviť štatistiky manuálne, ale možnosť to urobiť je ľahko dostupná. Zatiaľ som nezačal vyrovnávať svoju postavu, takže nemôžem hovoriť o tejto časti aplikácie.
Fifth Edition Character Sheet Vaidmenų žaid. wrr
Ako použiť? Neexistujú žiadne pokyny. Prečo nemôžem byť nečestným vrahom? Assassin nie je nikde uvedený.
Prečo mi táto aplikácia neumožňuje multiclass?
Veľa zbytočných reklám.
Rozbaľovacie zoznamy na výber rasy, triedy atď. sú skvelé a automatizované, postup na vyššiu úroveň je jednoduchý, aj keď som ešte neskúšal triedu s kúzlami a prechod nad prvú úroveň vyžaduje upgrade na prémiovú verziu za 3 doláre
Túto aplikáciu absolútne milujem; plní svoju funkciu brilantne a rýchlo sa aktualizuje, keď je k dispozícii nový obsah. Verím však, že s nejakou formou cloudovej synchronizácie by to bolo podstatne fantastickejšie, aj keby to poháňali Hry Play. Nikdy som sa veľmi nezamýšľal nad touto myšlienkou, kým som nemusel resetovať svoj telefón a obnovenie údajov môjho telefónu z cloudu zlyhalo pri získavaní údajov pre tento. Pre mňa veľmi smutná strata 20 postáv, z ktorých niekoľko boli hlavné NPC v mojej domácej hre. Aj keď skvelé
Skutočnosť, že vás nútia platiť za zvýšenie úrovne, je úprimne úbohá.
skvelé. Odporúčané. Tu uveďte všetky moje predstavy.
Fifth Edition Character Sheet Lakon Peranan tze
Stlačili ste tlačidlo Späť a stratili ste hodinu aktualizácie. Tiež chýbajú veci ako pasívne vnímanie a veľa zostáva na manuálne zadávanie. Vyžaduje kúzla a schopnosť pridávať vlastný obsah, ako napríklad UA veci.
Veľmi užitočný. Používam ho pre všetky postavy hráčov v kampani dnd, ktorej som súčasťou. je ľahké vytvoriť postavu, je jednoduchý, ľahko sa v ňom orientuje a je veľmi dobre vyrobený. Mojou jedinou obavou sú kúzla pre magické postavy, pri vytváraní magických postáv v aplikácii vám nedáva možnosť vybrať si kúzla alebo cantrips, ktorými postava začína
Celkom skvelé, milujem túto aplikáciu, ale zdá sa, že exportovanie znakov nefunguje.
Predpokladal som, že pri platbe za prémiový účet dostanem zoznam kúziel. Nie a nie. Sú tam aj tie, ktoré to robia zadarmo. Veľmi sklamaný z môjho nákupu.
Je to šikovný nástroj na sledovanie postáv a páči sa mi množstvo možností na vytváranie, ale exportovanie na Disk Google mi nikdy nefungovalo a neexistuje spôsob, ako uložiť postavy do cloudu alebo ich zdieľať.
Skvelá aplikácia a veľmi jednoduché použitie. Stojí to za 3,99 za celý doplnok. Zaznamenáva všetky malé veci, ktoré ľahko prehliadnete. 2 nápady na aktualizácie! Pridajte viac rás a pozadí. Pridajte si zoznam kúziel pre každú triedu čarovania, aby ste uľahčili pridávanie kúziel. Nepotrebuje úplný popis, len názov na výber kúziel, ktoré chcete. Ďakujeme, že ste vytvorili taký skvelý nástroj!
Toto je celkom skvelá aplikácia, ľahko sa používa a má celkom slušného tvorcu postáv. Jediné, čo si myslím, že by sa dalo zlepšiť, je, ak by existoval rámček pre vzhľad postavy, priestor pre pasívne vnímanie a keby neexistoval žiadny limit na počet kúziel, ktoré môžete vložiť pod každú úroveň kúziel. Celkovo skvelá aplikácia.Po prvé, aplikácia sa mi veľmi páči, ďakujem za ňu! Len jedna vec - nemôžem prísť na to, či možnosť hodenia pri vytváraní postavy padne na najnižšiu kocku alebo nie. Je teda možnosť 3d6 vlastne 4d6k3 alebo obe klesnú najnižšie? Bolo by tiež pekné vidieť, aké boli výsledky. Ešte raz ďakujem!
Je to naozaj užitočné pre základné dnd mechaniky a skvelé pre nových hráčov, ale myslím si, že sa dajú urobiť výrazné vylepšenia. Napríklad mať možnosti pre kúzla, ktoré majú byť metamagicky upravené, keď hráte za čarodejníka, alebo lepšie vysvetľovať podtriedy a ich výhody, keď si ich vyberiete, a automaticky sa meniť s rasovými kúskami, ako je chrobáčik s dlhým dosahom.
Zaplatiť 3 doláre nie je veľa, ale keď existujú ďalšie aplikácie s väčším obsahom zadarmo, je to veľká kopa do vreca
ak hráte dnd, táto aplikácia je 100% pre vás! Je to taký jednoduchý spôsob, ako sledovať štatistiky postavy. zvýšenie úrovne a pridanie ďalších postáv stojí asi 2 doláre, ale myslím si, že je to rozumné pre takú úžasnú aplikáciu. všetci moji dnd priatelia to majú. Jedna vec, ktorú by som k nej rád pridal, by bola malá škatuľka pre inšpiráciu
10/10 najužitočnejší nástroj pre začínajúceho hráča, ktorý sa lepšie učí robiť. Sledovanie tvorcu postáv aplikácie spolu s knihou mi pomohlo pochopiť, prečo boli určité štatistiky také, aké boli. Prémiové sú nevyhnutnosťou, ak skočíte do dlhotrvajúcej kampane. Aplikáciu už ani nepoužívam (online relácie) a stále neľutujem kúpu premium. Lacný, efektívny a skvelý nástroj pre začínajúceho hráča!
Extreme SUV Driving Simulator Utrka ggag
Žiadna opozícia voči rôznym archtypom
Páči sa mi táto aplikácia, nikdy nemám často problém. Prajem si, aby to bolo kompatibilné s inými aplikáciami, ako je 5th Edition Spell Book, na priamy import kúziel, aby som nemusel písať celé kúzlo pri rýchlom vytváraní postavy... a zdá sa, že v ňom chýba nejaký obsah ako napr. Obsah sprievodcu Tal'Dorei. Často vytváram fyzickú kópiu všetkých mojich postáv s ceruzkou a papierom... ale milujem mať aj digitálnu kópiu, ktorú môžem spravovať. Aktualizujte to prosím o nový obsah!!!
Aby ste mohli robiť niečo po úrovni 1, musíte si kúpiť plnú verziu.
Nie je možné správne zvýšiť úroveň, prémiová verzia je dlc a nemôže pracovať s rodinným zdieľaním. Okrem toho je všetko v poriadku a funguje dobre
Bola to päťhviezdičková aplikácia, kým nezačala padať pri každom otvorení.
no, musím povedať, že pri pokuse o obnovenie môjho nákupu sa vyskytol problém a po opakovanom pokuse za posledný deň to nakoniec fungovalo, ale! konečne som to dostal, aplikácia je skvelá, aj keď by som rád videl možnosť „znižovania úrovne“ a tiež viac možností prispôsobenia pre iné rasy a triedy, ktoré nie sú v aplikácii dostupné. ale napriek tomu je to fantastická aplikácia.
celkom dobré. Je to skvelý jednoduchý referenčný list a funguje dobre. Mojím jediným problémom je, že kúzla je ťažké sledovať, ale možno ich používam nesprávne.
Fifth Edition Character Sheet Vaidmenų žaid. wrr
Skvelá aplikácia pre DM na sledovanie postáv, ale bolo by dobré, keby ste si vytvorené postavy mohli usporiadať do priečinkov pre prípad, že by ste náhodou spúšťali viacero hier. V súčasnej podobe je frustrujúce posúvať sa popri množstve postáv, aby ste našli tú, ktorú chcete.
Dokončil som nastavenie a keď som išiel na úroveň svojej postavy, dostali ma zaplatiť za hru. Úprimne povedané, urobte z toho aplikáciu, ktorú si musíte kúpiť. Namiesto použitia háku a plytvania časom každého.
Celkom slušné. Niektoré funkcie fungujú zvláštne a chýbajú im niektoré triedy/možnosti
Skvelá aplikácia. Kúpil som si plnú verziu a teraz nemôžem obnoviť nákup po získaní nového telefónu. Admin odmieta poslať správu.
Fifth Edition Character Sheet Role Playing kpah
Dal by som tomu ďalšiu hviezdičku, keby to malo všetky kúzla. Možno je to tiež spôsob, ako vidieť vlastnosti každej rasy pred ich výberom. Ujasnite si tiež výhody, ktoré získate pri zvyšovaní úrovne postavy. Ako vidieť, koľko nadradenosti a nezdolnosti zároveň. Iné ako to.Naozaj dobrá aplikácia
Neukazuje, ako vytvoriť danú postavu
práve som stratil viacero znakov pre utorok 2. krát. Všetky informácie a štatistiky sú práve preč. Aplikácia má možnosť obnovenia, ale nefungovala. Naozaj nahnevaný, veľa stratenej práce.
Potreba prémiovej verzie len na zvýšenie úrovne vašej postavy je jednoducho chamtivá, keď už pokrývate 20 % obrazovky reklamami.
Nemám rád reklamy!
Odkedy sa môj Samsung s8 aktualizoval minulý týždeň, nemohol som prechádzať výberom pretekov a tried. Nádherná aplikácia, dovtedy som toho veľa používal!
Milujem to! Veľa možností! Prial by som si len, aby ste mohli pridať vlastné rasy a aby sa nástroj exportu používal o niečo lepšie. CHYBA: Po zatvorení klávesnice kurzor nezmizne, čo mi bráni v prechode na iné stránky.
Fifth Edition Character Sheet Rol Oyunu tlqv
Veľmi jednoduché použitie, často aktualizované o nový obsah. Jediné, čo by bolo lepšie, by bolo zlepšiť oblasť kúziel, aby ste mohli kliknúť na kúzlo a získať o ňom informácie okrem použitia inej aplikácie alebo knihy. Ale lvling je taký rýchly a jednoduchý, že milujem, keď nemusím prejsť všetkým, aby som sa uistil, že som urobil všetko správne.
Keď začnete, v skutočnosti to nie je zadarmo, zavádzajúce a strohé.